GEDINNE 2007



De laatste 2 wedstrijden van het seizoen rijden we op het mooiste stratencircuit van Belgie de Belgian TT classic in gedinne.
We zullen hier onze 2de plaats in de CRMB challenge proberen te behouden. Nu staan we maar 3 punten voor op Jordens met zen Norton. De weergoden zijn ons weer goe gezind als we zaterdagmorgen de eerste training rijden.De eerste ronden zitten we ingesloten in een groepje van vier en we kunnen moeilijk inhalen. De laatste 3 ronden rijden we dan alleen en kunnen we de 6de tijd neerzetten. In de laatste ronde verliezen we onze uitlaatdemper en stoppen bovenaan het circuit.De baanposten worden opgeroepen om onze demper terug te vinden en in het bos staat er gelukkig een baancommisaris met onze uitlaat te zwaaien. Jordens staat 8ste op de startplaats dus voorlopig gaat alles volgens plan.Om 15H de eerste race van het weekend en we hebben stress het is erop of eronder bij manier van spreken.De start gaat terug goed zoals steeds en bij het insteken van de chicane kunnen we Biggadyke voorbij . We rijden 4de en blijven ons tempo rijden en houden het zijspan op de 3de plaats in het vizier. Achter ons vergroot de afstand naar de 5de plaats en kunnen we het tempo iets verlagen. In de laatste ronde in de laatste kilometer slaat het noodlot toe, de motor sputtert en valt stil " dit kan toch  niet" we staan op een stuk bergop dus terug proberen aan te duwen gaat niet .De eerste die ons voorbijkomt is Jordens , dus weg 2de plaats. Na het nodige gevloek in de paddock zien we dat de magneto ontsteking de geest gaf (bobine doorgeslagen) wat nu voor zondag??? We hebben geen reserve onderdelen , maar Jordens onze concurrent voor de 2de plaats brengt redding. Hij geeft een elektronische ontsteking van Boyer bij zich en zal helpen deze te monteren. Tot laat in de avond en met de nodige ontploffingen komt de motor terug tot leven ( nogmaals dank aan jordens voor de hulp) Zondagmorgen tijdens de warm-up gaat alles terug naar wens, alleen de uitlaatdemper terug los maar met de nodige prikkeldraad van billy komt dat terug in orde.
De laatste race van het seizoen : we zitten terug bij de eerste groep na de start en strijden samen met de BMW van Bruno le liard  en de norton van jordens om de 2de plaats. Bergop komen we iets te kort dat we bij het remmen terug proberen goed te maken , bij het aanremmen van de chicane in de 3de ronde komen we voor de BMW maar zijn te snel om te kunnen insturen en moeten door het gras. ( wie niet waagt niet wint ) we proberen nog een erg laat remmaneuver bovenaan bij de korte bocht maar draaien rond onze as en zien dan jurgen met zijn guzzi naderen maar we kunnen de 4de plaats behouden.
We komen in de eindstand van de CRMB op de 3de plaats na Toombs en Jordens we kunnen niet echt ontevreden zijn. Onze standaard truimph krijgt deze winter een opknapbeurt en krijgt er hopelijks enkele PK'S bij.

Veel dank aan onze sponsers,  onze vrouwen en onze supporters voor de steun dit seizoen en tot ziens op onze fuif ergens in februari of tijdends de weekends in de Vetpompe in Wingene.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

altijd leuk om te lezen . dank u !!